fbpx

Spletno oblikovanje se nanaša na oblikovanje spletnih strani, ki so prikazane na internetu ...

Kaj je spletni dizajn?

Danes se povečanje promocije in prodaje pogosto začne pri spletnih mestih. Vsako uspešno in znano podjetje ima spletno stran. Pomislite na veliko blagovno znamko, korporacijo ali celo podjetje s tekstilom/oblačili, ki ga poznate. Po-google-ajte njihovo ime. Verjetno imajo spletno stran, kajne? To je spletni obraz njihovega poslovanja - v svetu, v katerem so ljudje najbolj aktivni "na spletu", ki je bistven za poslovni uspeh.

Obstaja več razlogov, da imate poslovno spletno mesto – nudenje pomembnih informacij o svojih izdelkih / storitvah zagotavlja potencialne kupce, lokacije trgovin, komuniciranje s trgom o svoji najnovejši marketinški kampanji in še več. Torej vaše stranke vsekakor potrebujejo spletno stran, da bodo vaš posel plaval z glavo nad vodo.

Ker se zavedamo, da so vsi začetki težki smo za nove podjetnike pripravili posebno ponudbo.

Cena v posebni ponudbi: 350 eur

PONUDBA ZAJEMA:
- gostovanje
- domeno (določite sami)
- certifikat https (varna stran)
- oblikovanje in postavitev enostavne spletne strani (do 3 zavihke)
- usposabljanje in podpora

POTEK IZDELAVE
1. faza:
Izbira domene, nakup gostovanja.
Želimo izvedeti več o vas! Del našega postopka vključuje izpolnjevanje vprašalnika, da izvemo več o vašem podjetju ali organizaciji, o spletnih mestih, ki so vam všeč, spletnih mestih, ki ste jih imeli, in še več.

2. faza:
Tu se začne zabava! S pomočjo informacij, ki ste jih posredovali bomo poskušal ustvariti obliko po meri za vas. Za pregled in vnos boste dobili navodila za barvo, tipografijo in odzivnost naprave ter začetni koncept domače strani za celoten pregled. To je sodelovanje, zato želimo slišati, kaj menite, in vaše povratne informacije in prispevek v celotnem postopku.

3. faza:
Ko se podpišete s svojim dizajnom, je čas za gradnjo! Vzeli bomo vaš dokončan koncept in ga spremenili v delujoče spletno mesto. Po zaključku vam bomo zagotovili zasebni URL za predogled in testiranje vašega novega spletnega mesta. To vam daje možnost, da ga preizkusite na vseh svojih napravah, preverite, ali vse povezave in gumbi delujejo in poskrbite, da so vam všeč slike in vsebina.

4. faza:
Spletno mesto ni popolno, dokler na vsaki strani ni vsebine. Vaše stranke so z razlogom prišle na spletno mesto, zato želite biti prepričani, da ste odgovorili na vsa njihova vprašanja! Vsebina je ključnega pomena za vsako spletno mesto. Vzeli bomo vašo vsebino in jo postavili na spletno stran tako, da bo videti izvrstno, enostavno dostopno in berljivo.

5. faza:
Čas je za začetek! To pomeni, da ste preizkusili, odobrili in ste pripravljeni, da svojo spletno stran oživite na spletu. V tem procesu bomo opravili vsa tehnična dela - ga naložili na vaš strežnik, ga omogočili v živo, pa tudi morebitno odpravljanje napak. (Poskrbeli bomo, da Google ve, kje je tudi to.)

6. faza:
Vaša spletna stran je zagnana, vendar šele začenjamo! Načrtovali bomo uvajalni klic, da vas bomo seznanili z upravljanjem spletnega mesta in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Z vami bomo tudi zdaj razpravljali o možnostih podpore. Vaše spletno mesto bo za uspevanje potrebovalo redno nego.

DODATNA PONUDBA (z doplačilom po dogovoru):
- spletna trgovina
- katalog
- logotip
- slike (prilagojeno vaši storitvi/ponudbi)
- besedilo, ki ga napišemo in uredimo mi (prilagojeno vaši storitvi/ponudbi)
- grafično oblikovanje bannerjev za splet
- oglaševanje na Google-u in Facebook-u
- vodenje in urejanje Facebook strani
- drugo

* Posebno ponudbo smo pripravili v sodelovanju s Calipso, oglaševanje in oblikovanje s.p.
Akcija traja še:

dni
:
ur
:
minut
:
sekund

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V kolikor vas ponudba zanima izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličite na telefon 040  243 515!

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input