fbpx

Oblikovanje spletnih strani

Ali vam primanjkuje tehničnih znanj ali časa za izdelavo spletnega mesta za vaše podjetje? Brez skrbi, izdelamo in prilagodimo stran po vaših željah. Naša spletna mesta so zasnovana s postopki najboljše prakse, zgrajena z industrijsko standardno tehnologijo in prilagojena na mobilno uporabo - kar je zelo pomembno, saj večina ljudi obiskuje spletna mesta z mobilno napravo. Poskrbeli bomo, da bo spletno mesto predstavljeno tako, da bodo obiskovalci razumeli vse, zaradi česar ste vi in vaše podjetje edinstveni.

Izdelujemo spletne strani, ki delujejo! Imeti spletno stran je le del bitke. treba je biti profesionalen. Biti mora privlačna. Najpomembneje pa je, da mora delati. Naš strokovni tim ponuja storitve spletnega oblikovanja in razvoja podjetjem vseh velikosti.
Ko gre za spletno oblikovanje in razvoj je precej pomembno, da sodelujete s podjetjem, ki zna. Imamo sistematičen postopek, ki nam omogoča, da sodelujemo z vami v vašem tempu, hkrati pa ustvarja tudi vzdušje, ki vam omogoča, da sodelujete v postopku. Skupaj delamo na tem projektu. To je sodelovanje In ne diktatura.
Osredotočamo se ne le na lep dizajn, temveč na postavitve, ki strankam zagotavljajo informacije, ki jih iščejo - tako pomemben prvi vtis organizaciji ali podjetju ali storitvah, ki jih ponujate.

Postopek izdelave

Prva faza:
O vas

Želimo izvedeti več o vas! Del našega postopka vključuje izpolnjevanje vprašalnika, da izvemo več o vašem podjetju ali organizaciji, o spletnih mestih, ki so vam všeč, spletnih mestih, ki ste jih imeli, in še več.

Druga faza: Oblikovanje

Tu se začne zabava! S pomočjo informacij, ki ste jih posredovali bomo poskušal ustvariti obliko po meri za vas. Za pregled in vnos boste dobili navodila za barvo, tipografijo in odzivnost naprave ter začetni koncept domače strani za celoten pregled. To je sodelovanje, zato želimo slišati, kaj menite, in vaše povratne informacije in prispevek v celotnem postopku.

Tretja faza:
Razvoj

Ko se podpišete s svojim dizajnom, je čas za gradnjo! Vzeli bomo vaš dokončan koncept in ga spremenili v delujoče spletno mesto. Po zaključku vam bomo zagotovili zasebni URL za predogled in testiranje vašega novega spletnega mesta. To vam daje možnost, da ga preizkusite na vseh svojih napravah, preverite, ali vse povezave in gumbi delujejo, in poskrbite, da so vam všeč slike in vsebina.

Četrta faza:
Vsebina

Spletno mesto ni popolno, dokler na vsaki strani ni vsebine. Vaše stranke so z razlogom prišle na spletno mesto, zato želite biti prepričani, da ste odgovorili na vsa njihova vprašanja! Vsebina je ključnega pomena za vsako spletno mesto.

Vzeli bomo vašo vsebino in jo postavili na spletno stran tako, da bo videti izvrstno, enostavno dostopno in berljivo.

Peta faza:
Javna objava spletne strani

Čas je za začetek! To pomeni, da ste preizkusili, odobrili in ste pripravljeni, da svojo spletno stran oživite na spletu. V tem procesu bomo opravili vsa tehnična dela - ga naložili na vaš strežnik, ga omogočili v živo, pa tudi morebitno odpravljanje napak. (Poskrbeli bomo, da Google ve, kje je tudi to.)

Šešta faza: Usposabljanje in podpora

Vaša spletna stran je zagnana, vendar šele začenjamo! Načrtovali bomo uvajalni klic, da vas bomo seznanili z upravljanjem spletnega mesta in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Z vami bomo tudi zdaj razpravljali o možnostih podpore. Vaše spletno mesto bo za uspevanje potrebovalo redno nego.

Pohvale zadovoljnih strank

 • konjeniski-svet.eu

  Jerca Jakopin
  "Za sodelovanje z AbeOne s.p. sem se odločila po priporočilu prijatelja. K Robertu sem prišla z veliko idejo, o izgledu in funkcionalnosti strani. Ker sem zahtevna stranka, mu nisem ravno olajševala zadev, vedno je bil na voljo in odprt za nove ideje, spremembe. Na koncu je bil rezultat fenomenalen, zelo zadovoljna s spletno stranjo in celotnim postopkom storitve. Robert je zelo profesionalen, potrpežljiv in delo opravi kot se zagre. 🙂 Priporočam!"
 • umetnost-besede.si

  Jasmina Spahalić
  Odločitev za izdelavo spletne strani pri Robertu je bila odlična odločitev. Prepričal me je osebni pristop, predvsem pa, da je znal prisluhniti mojim željam. Zelo sem zadovoljna, ker je hitro odziven in priskoči na pomoč ob vseh vprašanjih. Še naprej sodelujeva in zagotovo bova tudi v prihodnje. Hvala. :-)
 • mojapravljica.si

  Maja Kokol
  Ne spomnim se niti, kdaj sem imela svojo prvo spletno stran. A od tistega trenutka dalje, tokrat že v četrti podobi, jo zame izdeluje Abe. Ne le, da je vedno unikatna in delujoča, temveč je spremenjena ali le dodelana kar iz domačega naslonjača, saj bi drugače Robert lahko delal le zame. Morda moja stran ni preveč “zahtevna”, sem pa zato precej zahtevna jaz in Robert je edini, ki zna razbrati moje želje ter iz nemogočega ustvari mogoče in delujoče. Ja, vsakomur ga priporočam, zagotovo pa ga sama ne zamenjam za nič na svetu!😊
 • xskull8.com

  Rok Žurga
  Ažurna in zanesljiva izvedba, ter odlicno in prijazno svetovanje.
 • postenje.com

  Janja P.
  V Društvu za zdravo življenje Zvezda smo bili navdušeni nad storitvami Abeone s.p.. Natančnost, profesionalnost, hitrost, upoštevanje številnih idej in prijazno svetovanje kakovostnih izboljšav....Super! Priporočamo....
 • althea.si

  Nena Veber, CEO Althea center Zdravja in Harmonije
  Z Robertom odlično sodelujem že več let, postavil me je dve vrhunski službeni spletni strani. Izredno je kreativen, ima uporabne in prepričljive predloge, tako da sem z veseljem popustila pri kakšni svoji manj funkcionalni ideji, kako naj stran izgleda in deluje. In tudi ko stran "stoji" je hiter in odziven, ko je potrebno narediti kakšne drobne popravke ali administratorske back-up posege in čarovnije, ki jih pozna samo on, mene pa veseli, da se mi s tem ni treba ubadati in vse glede varnosti delovanja, cookijev ... z veseljem prepuščam njemu. Robert je zelo zanesljiv in profesionalen, zato ga z veseljem priporočam tudi vam. 

Kontakt

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Spletno oblikovanje se nanaša na oblikovanje spletnih strani, ki so prikazane na internetu. Običajno se nanaša na vidike uporabniške izkušnje pri razvoju spletnega mesta in ne na razvoj programske opreme. Spletni dizajn se včasih osredotočal na oblikovanje spletnih strani za namizne brskalnike; vendar je od sredine leta 2010 oblikovanje brskalnikov za mobilne naprave in tablične računalnike postalo vse pomembnejše.

Spletni oblikovalec deluje na videz, postavitev in v nekaterih primerih tudi vsebino spletnega mesta. Videz, na primer, povezan z barvami, pisavo in slikami. Postavitev se nanaša na strukturo in kategorizacijo informacij. Dober spletni dizajn je enostaven za uporabo, estetsko prijeten in ustreza skupini uporabnikov in blagovne znamke spletnega mesta. Številne spletne strani so zasnovane s poudarkom na preprostosti, tako da se ne pojavijo nobeni tuji podatki in funkcionalnosti, ki bi lahko odvrnili ali zmedli uporabnike. Ker je temelj uspešnosti spletnega oblikovalca spletno mesto, ki osvoji in krepi zaupanje ciljne publike.

Dve najpogostejši metodi za oblikovanje spletnih mest, ki dobro delujeta tako na namizju kot mobilnih napravah, sta odziven in prilagodljiv dizajn. V odzivnem oblikovanju se vsebina premika dinamično, odvisno od velikosti zaslona; V prilagodljivem oblikovanju je vsebina spletnega mesta določena v velikosti postavitve, ki ustrezajo običajnim velikostim zaslona. Ohranjanje čim bolj skladne postavitve med napravami je ključnega pomena za ohranjanje zaupanja in sodelovanja uporabnikov. Ker lahko odzivni dizajn predstavlja težave v zvezi s tem, morajo biti oblikovalci previdni pri opustitvi nadzora nad tem, kako bodo videti njihova dela. Če so odgovorni tudi za vsebino in bodo morda morali razširiti nabor spretnosti, bodo uživali v prednosti popolnega nadzora nad končnim izdelkom.